ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα που μοιάζουν με τις εικόνες που εμφανίζονται στις σελίδες του ιστότοπου μας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι οι φωτογραφίες δυσκολεύονται να παρουσιάσουν ακριβή χρώματα και ότι το πραγματικό χρώμα ενός προϊόντος μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από αυτό που εμφανίζεται σε μία από τις εικόνες του ιστότοπού μας. Εργαζόμαστε σκληρά για να ενημερώσουμε τις περιγραφές και τις εικόνες του ιστότοπού μας μόλις ενημερωθούμε για αξιοσημείωτες παραλλαγές στα προϊόντα μας που οι πελάτες μπορεί να θεωρήσουν απαράδεκτες.

Μπορείτε να δείτε τα αντιγραφα των αποδείξεων στη σελίδα Χρέωση.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι δυνατό μόνο εάν έχετε κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα μας. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ή εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις αποδείξεις πωλήσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την ομάδα του Love4home στο info@love4home.gr

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν ή ένα μέρος των προϊόντων της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας το κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά καλώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 23730 65655. Την απόφαση σας αυτή θα πρέπει να την πάρετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας.

Αν ο λόγος που επιθυμείτε να γίνει επιστροφή του προϊόντος λόγω κάποιου ελαττώματος θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 48 ωρών και επίσης να μας στείλετε στο email (info@love4home.gr) φωτογραφία του ελαττώματος (να γνωρίζετε ότι δεν γίνετε για λόγους δυσπιστίας προς την πλευρά σας. Οι φωτογραφίες βοηθούν στην επικοινωνία μας με τους προμηθευτές μας αλλά και για να λύνουμε ταχύτερα τα οποιαδήποτε ποιοτικά θέματα προκύπτουν.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η φωτογραφία του αντικειμένου είναι η καλύτερη λύση). Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής είναι κάποιο ελάττωμα ή ζημιά κατά την μεταφορά τα έξοδα επιστροφής τα αναλαμβάνει το Love4home.gr εφόσον την αποστολή την ανέλαβε η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών της εταιρείας

Θα μας βρείτε

Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική ΤΚ 63200
Τηλ. 23730 65655

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας